Betalingsmogelijkheden


Hieronder vind u de betalingsmogelijkheden bij Deco Creations.

wegens vernieuwing bedrijf zijn betaalmogelijkheden zoals iDeal etc. nog niet actief. In de toekomst zullen ook deze betaalopties beschikbaar zijn zoals u in het verleden van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

BETALEN VIA OVERSCHRIJVING

U kunt het bedrag zelf overmaken op onze Rabobank rekening o.v.v. uw ordernummer. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen wordt de bestelling zo snel mogelijk in behandeling genomen. Bij een bestelling via onze webwinkel ontvangt u automatisch een email met betalingsgegevens.

Wilt u vanuit het buitenland/buitenlandse rekening een bank overschrijving doen? Gebruik dan onderstaande BIC/SWIFT code. Deze code is nodig om de betaling te kunnen voltooien.

RABOBANK REKENING:

t.a.v: Deco Creations
IBAN: NL36RABO0178011479
BIC/SWIFT: RABONL2U


BETALEN MET PAYPAL

Zodra je kiest om met PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je al aangemeld bent bij PayPal kan je direct inloggen en de betaling bevestigen. Als je nieuw bent bij PayPal kan je je aanmelden als gast of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Aan betalen met PayPal zitten géén kosten verbonden..

Uw voordelen:

- U betaalt via veilige Paypal software.

- Een betaling met Paypal is direct binnen bij ons, uw order wordt dus z.s.m. in productie genomen.

BETALEN VIA REMBOURS

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag plus de extra verzendkosten rechtstreeks aan de medewerker van Postnl bij aflevering. Deco Creations zal uw bestelling direct na plaatsing verwerken en versturen.